Articole handmade

3 motive pentru a alege un cadou personalizat

Nu cred că este vreo persoană căreia să nu îi placă să primească cadouri, dar mai ales să le ofere, pentru că nimic nu se compară cu bucuria pe care o poți aduce persoanei dragi. Sunt de părere că nu valoarea materială contează sau câți bani scoți din buzunar pentru a face un cadou, ci mai degrabă ar trebui să conteze valoarea sentimentală pe care o aduce acesta și cum reușește un dar, oricât de mic ar fi el, să își facă loc în suflet pentru totdeauna. Fie că alegi cadouri pentru femei, cadouri pentru iubit sau pentru oricare altă ocazie, un cadou personalizat este o alegere inspirată, mai ales pentru ceea ce reprezintă el: o atenție deosebită acordată persoanei cadorisite, timp alocat pentru a o surprinde și de a face din ziua respectivă o zi cu totul și cu totul specială. Dacă nu mă credeți, vă las mai jos 3 motive pentru a alege un cadou personalizat, deși lista ar putea continua.

Unic

Faptul că alegi să faci un cadou personalizat arată interesul tau față de persoana respectivă și că nu vrei să faci doar un simplu cadou, ci unul special. Acum, fie vorba între noi, nu este prea plăcut când primești același cadou de două ori, însă dacă adaugi o notă personală, vei ști sigur că vei oferi în dar un cadou cu totul și cu totul aparte care va avea o valoare sentimentală uriașă.

Memorabil

Atunci când alegi sa oferi ceva personalizat, aceea persoană deja știe că i-ai dedicat timp astfel încât aceea zi să nu fie uitată prea curând. Mai mult, persoana care va primi în dar o astfel de surpriză își va aminti mereu cine i-a oferit-o, dar și pentru ce ocazie. Fie că alegi o cană personalizată sau o pereche de cercei, un astfel de cadou va avea mereu "acel ceva"care îl va face memorabil.

Spune o poveste

Cadourile personalizate nu sunt doar obiecte împachetate frumos, ci acestea vorbesc și spun o poveste despre legătura ta cu persoana respectivă, despre cât de bine vă cunoașteți și vă prețuiți, dar mai ales despre cât de mult îți dorești să îi smulgi un zâmbet, nu doar datorită mesajelor mega amuzante pe care le poți inscripționa.

Astfel de cadouri unice, memorabile și cu o poveste în spate, cadouri gata ambalate, le poți găsi aici, în Atelierul de Mâini Iscusite. Tot ce trebuie să faci este să "dai din casă" câteva detalii despre cel care urmează să fie surprins, iar dorințele din lut vor fi îndeplinite ca prin magie!

Articol scris de Alexandra Rada 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *